Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 02. 2019. 15:06 >> 14:35

NAKON LOŠIH REZULTATA

Čelsi želi Zidana kao zamjenu za Sarija

Čelsi je u lošoj formi i poraz od Mančester sitija upalio je crveni alarm na "Stamford Bridžu".

Londonski "plavci" su u posljednjih pet utakmica u Premijer ligi upisali tri poraza, a posebno je bolan bio posljednji od Sitija (0:6). Čelsi je sada šesti na tabeli, pa je trener Mauricio Sari izgubio povjerenje navijača, ali i uprave kluba, pišu engleski mediji.

Navodno, Čelsi je spreman da angažuje Zinedina Zidana, koji je trenutno bez posla nakon što je na kraju prošle sezone napustio Real Madrid.

Mediji pišu da bi klub sa "Stamford Bridža" trebao da napravi prvi potez ove nedjelje.

Osvajanje Lige šampiona tri godine zaredom su nešto što Zidana stavlja u vrh liste trenera koje bi "Plavci" željeli da dovedu kao zamjenu za Sarija.

Ranije se pisalo da bi Zidan (46) volio da se oproba i u engleskom fudbalu, ali sada je sve na upravi Čelsija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније