Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.P. ]

18. 02. 2019. 11:37 >> 11:06

SAUDIJCI DEMANTUJU

Princ ne planira da kupi Junajted

Ministar informisanja Saudijske Arabije demantovao je navode da prestolonasljednik princ Mohamed bin Salman, planira da kupi Mančester junajted.

Engleski mediji su prethodnih dana pisali da je Bin Salman spreman da plati vlasnicima Junajteda, porodici Glejzer, čak 4,3 milijarde eura za klub, ukoliko Junajted izbori plasman u Ligu šampiona.

Kao glavni motiv saudijskog princa, mediji navode veliko rivalstvo sa kraljevskom porodicom iz Abu Dabija, koja je već godinama vlasnik Mančester sitija, koji je preuzeo primat od Junajteda ne samo u gradu, već i u Engleskoj.

"Tvrdnje da kraljevski princ Muhamed bin Salman planira da kupi Mančester junajted su potpuno netačne. Mančester junajted je imao sastanak sa Javnim investicionim fondom Saudijske Arabije u vezi sa potencijalnim sponzorstvom. Nikakav dogovor nije postignut", saopštio je ministar Turki al Šabnana na Tviteru.

Junajted je treći najbogatij klub na svijetu, iza Real Madrida i Barselone, a vrijednost trostrukog prvaka Evrope i osvajača 20 titula šampiona Engleske na njujorškoj berzi akcije prelazi 4 milijarde era.

Porodica Glejzer je kupila Junajted prije 4 godine za 900 miliona eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније