Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 02. 2019. 15:40 >> 15:09

BAJERN OSLABLJEN

Bez Boatenga i Riberija otputovali za Liverpul

Fudbaleri Bajerna iz Minhena Žerom Boateng i Frank Riberi propustiće prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Liverpula, saopštio je danas trener njemačkog kluba Niko Kovač.

Kovač je rekao da Boateng put Liverpula nije krenuo zbog stomačnog virusa, dok je Riberi ostao u Minhenu pošto je u nedjelju postao otac.

Bavarski klub će, takođe, tek sjutra znati da li će moći da računa na Kingslija Komana.

Koman je bio dvostruki strijelac u pobjedi nad Augsburgom, ali se u finišu tog meča povrijedio.

"Malo je bolje, ali moramo još da sačekamo. Imamo više od 30 sati do utakmice i mnogo toga može da se dogodi. Pozitivno je to što mu je bolje, ali ne možemo sa sigurnošću da kažemo da će igrati", rekao je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između Bajerna i Liverpula na programu je sjutra od 21.00 na Enfildu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније