Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 02. 2019. 15:19   >>  14:47

PREKINUTI POST

Pogba: Želimo da osvojimo neki trofej

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da ekipa ove godine želi da osvoji trofej.

"Sva takmičenja su važna. Želimo da osvojimo nešto. Prošle godine niijsmo osvojili nijedan trofej i to pamtim. Ove godine želimo da osvojimo nešto", rekao je Pogba, prenijeli su britanski mediji.

Junajted se sinoć plasirao u četvrtfinale FA kupa, pošto je na Stamford Bridžu u Londonu pobijedio Čelsi sa 2:0. Golove su postigli Ander Erera, na asistenciju Pogbe, koji je poslije toga bio strijelac na dodavanje Markusa Rašforda.

"Znali smo kako da ih ugrozimo, trečeći iza njihovih veznih igrača", rekao je Pogba.

On je postigao 14 golova u sezoni.

"Moj posao kao igrača sredine terena nije da postižem golove, već da asistiram, ali kada dođem u šansu da postignem pogodak osjećam se sjajno", dodao je francuski fudbaler.

Otkako je ekipu preuzeo Ole Gunar Solskjer, Junajted igra bolje i pobjeđuje. Niz od 11 utakmica bez poraza prekinut je prošle nedjelje, kada je Pari Sen Žermen pobijedio sa 2:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Pogba će propustiti revanš u Parizu pošto je isključen u prvoj utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније