Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 08. 2013. 20:41   >>  20:42

PREMIJER LIGA

Liverpul pobjeđuje na krilima Staridža

Liverpulu je samo jedan udarac u okvir gola bio dovoljan da odnese tri boda iz Birmingema - strijelac gola za pobjedu nad Aston Vilom bio je kao i u prvom kolu Danijel Staridž.

Jedini gol viđen je u 21. minutu. Hose Enrike je proigrao Staridža, a ovaj predriblao prvo Lua, a potom i čuvara mreže Aston Vile i poslao loptu u mrežu. Izabranici Brendana Rodžera  su se potom povukli, što je moglo da ih košta.

Vila je posljednjih pet minuta prvog dijela igre imala dobre šanse preko Bentekea i Holanđanina Rona Vlara, međutim, rezultat se nije mijenjao.

U drugom poluvremenu pokušala je Aston Vila da stigne do egala, ali nije imala pravo rejšenje za vrlo organizovanu odbranu Liverpula, pa je ostalo 1:0 za „redse“

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније