Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 02. 2019. 15:54 >> 15:24

PRIMERA

Molina za slavlje Hetafea

Fudbaleri Hetafea pobijedili su danas na svom terenu Rajo Valjekano sa 2:1, u 25. kolu prvenstva Španije.

Golove za Hetafe postigli su Haime Mata u 28. minutu i Horhe Molina u 68. minutu.

Jedini strijelac za Rajo Valjekano bio je Raul De Tomas u 58. minutu.

Do prvog vođstva Hetafe je stigao poslije centaršuta unutar šesnaesterca, a Mata je šutirao u gornji lijevi ugao. Poslije korišćenja VAR tehnologije zbog sumnje da se fudbaler Hetafea nalazio u ofsajd poziciji, sudija Havijer Alberola je potvrdio svoju odluku.

Izjednačenje je donio Raul De Tomas, koji je šutirao izvan šesnaesterca i pogodio lijevu stativu, ali je lopta ipak završila u golu.

Samo deset minuta kasnije Hetafe je došao do nove prednosti i konačnog rezultata. Mata je asistirao Molini, a on pogodio prazan gol.

Poslije ove utakmice, fudbaleri Hetafea nalaze se na četvrtom mjestu tabele Primere sa 39 bodova, dok je Rajo Valjekano na 19. poziciji sa 23 boda.

U sljedećem, 26. kolu Hetafe će igrati protv Betisa dok će Rajo Valjekano dočekati Djironu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније