Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

24. 02. 2019. 11:13   >>  10:41

RADI SJAJAN POSAO

Ferguson: Solskjeru trajno dati posao menadžera

Bivši menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson više nema dilemu, Ole Gunar Solskjer treba da dobije trajno posao menadžera na Teatru snova.

Kako prenose mediji na Ostrvu, Ferguson, koji se u penziju povukao 2013. godine, smatra da Norvežanin radi sjajan posao i da bi uprava kluba trebalo da ga nagradi trajnim ugovorom.

Poznato je da su čelnici Junajteda 18. decembra po odlasku Žozea Murinja imenovali Solskjera privremenim menadžerom. Međutim, on je na 14 utakmica u svim takmičenjima zabilježio 12 pobjeda uz remi i jedan poraz, u Ligi šampiona od Pari Sen Žermena. 

Solskjer je pozvao Fergusona da uoči današnjeg derbija Premijer lige održi motivacioni govor u svlačionici Junajteda. 

Takođe, škotski stručnjak često posjećuje trening centar i posmatra kako radi njegov bivši igrač za kojeg je oduvijek vjerovao da ima posebnu "trenersku žicu". 

Škot je takođe oduševljen što je pod Solskjerom Junajted vratio napadačkom fudbalu, kao i što se Norvežanin u stručnom timu okružio bivšim Fergusonovim učenicima, Markom Dempsijem, Majklom Kerikom i Mikom Filanom. 

Inače, derbi između Mančester junajteda i Liverpula igra se od 15.05 na "Old Trafordu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније