Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 08. 2013. 12:00 >> 12:00

OD NAREDNOG LJETA

Ronaldo u Junajtedu?

"Gardijan" donosi ekskluzivnu informaciju da je Ronaldo poručio ljudima iz Junajteda da želi da se vrati, ali od 2014.

Navodno je poslije kontakta koji je imao sa ljudima iz bivšeg kluba, Ronaldo rekao da svakako ima namjeru da završi karijeru u Junajtedu i da bi posljednje tri ili četiri godine mogao da provede na „Old Trafordu“.

On ima ugovor do 2015. potpisaće novi, ali jedino uz klauzulu da može da napusti Madrid ako stigne ponuda Junajteda i to za isti novac za koji ga je Real kupio.

Englezi računaju da bi vredjelo, u ljeto 2014. Ronaldo će imati 29 godina i sasvim sigurno tri ili četiri sezone pred sobom.

Portugalac u nekim privatnim kontaktima sa bivšim saigračima ne krije da se nikada nije privikao na život u Madridu, smeta mu nedostatak privatnosti, nigdje ne izlazi, uvijek je u centru pažnje, što u Engleskoj nije slučaj.

On bi želio da se vrati u Mančester Junajted i kako bi zatvorio krug, vjeruje da jedna Liga Šampiona nije dovoljna i da bi u Premijer ligi mogao da osvoji više trofeja nego u Španiji.

Jasno, pita se Real, Kristijano je marketinška zlatna koka i najveći adut Florentina Pereza, ali u krajnjoj instanci odlučuje sam fudbaler, nemoguće je zamisliti scenario po kome za dvije godine kao slobodan igrač napušta Bernabeu.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније