Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 02. 2019. 21:08 >> 20:35

ODLUKA U ČETVRTAK

Uefa pokrenula postupak, Ramosu prijeti suspenzija

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je danas postupak protiv kapitena Real Madrida Serhia Ramosa zbog sumnje da je namjerno dobio žuti karton u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Ajaksa.

Ramos je žuti karton zaradio u 90. minutu utakmice u Amsterdamu.

To je bio njegov ukupno treći žuti karton, zbog čega dobija automatsku suspenziju od jedne utakmice, što znači da će propustiti revanš meč u Madridu 5. marta.

Ramos je nakon utakmice nagovijestio da je namjerno dobio žuti karton, ali je vrlo brzo to porekao.

Uefa je navela da će o tom slučaju odlučivati u četvrtak. Prema pravilima Uefa, ako se procijeni da je fudbaler namjerno dobio žuti karton, slijedi mu suspenzija od dvije utakmice.

U sličnom slučaju prošle sedmice, Uefa je zbog namjernog dobijanja kartona sa dvije utakmice suspenzije kaznila fudbalera Valensije Žofrija Kondogbiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније