Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 03. 2019. 21:12 >> 20:47

PREMIJER LIGA

Sterling het-trikom savladao Votford

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su večeras na svom terenu Votford sa 3:1, a junak trijumfa u "građana" u 30. kolu bio je Rahim Sterling postigavši het-trik.

Siti i Votford bili su izjednačeni u prvom poluvremenu, ali se situacija ipak promijenila u drugom dijelu susreta u kom su viđena četiri gola.

Mančester siti poveo je pogotkom Sterlinga poslije samo nekoliko sekundi igre u drugom dijelu, da bi isti igrač na 2:0 povisio u 50 minutu.

Sterling je svoj het-trik kompletirao u 56. minutu, da bi konačan rezultat postavio Đerar Delufeu u 66.

Siti je poslije današnje pobjede prvi sa 74 boda, dok je Votford osmi sa 43.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније