Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 03. 2019. 17:33 >> 16:58

VODIĆE EKIPU PROTIV INTERA

Gatuzo izbjegao suspenziju

Trener fudbalera Milana Đjenaro Gatuzo izbjegao je suspenziju zbog isključenja i predvodiće ekipu u velikom gradskom derbiju protiv Intera, saopšteno je danas.

Gatuzo je isključen u prvom poluvremenu subotnje takmice protiv Kjeva i očekivalo se da će biti suspendovan na jedan meč.

Umjesto toga, uprava italijanske lige kaznila ga je novčano sa 15.000 eura, zbog nedoličnog ponašanja prema igračima protivničke ekipe.

Trećeplasirani Milan ima bod više od Inter. Veliki derbi na programu je u nedjelju od 20.30, a domaćini će biti "roso-neri".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније