Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

13. 03. 2019. 16:35 >> 16:01

GVARDIOLA ISKRENO

Nadam se da će Bajern eliminisati Liverpul

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da se nada da će njegov bivši klub Bajern iz Minhena eliminisati Liverpul u osmini finala Lige šampiona.

Mančester siti se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u revanšu osmine finala kao domaćin pobijedio Šalke sa 7:0.

Siti je prošao dalje ukupnim rezultatom 10:2 i to znači da će najmanje tri engleska kluba igrati u četvrtfinalu Lige šampiona.

Priliku za plasman među osam najboljih ima i Liverpul, koji večeras igra u Minhenu protiv Bajerna, revanš osmine finala. U prvoj utakmici na Enfildu bilo je 0:0.

"Žao mi je Engleza, ali želim da Bajern prođe dalje. Ja sam dio tog kluba. Ja volim Minhen. Ja volim Bajern. Tamo imam mnogo prijatelja", rekao je Gvardiola, prenijeli su britanski mediji.

Žreb za četvrtfinale Lige šampiona biće održan u petak.

Osim Mančester sitija, u četvrtfinale su prošli Juventus, Ajaks, Totenhem, Mančester junajted i Porto.

Večeras se igra i revanš osmine finala između Barselone i Liona. Prva utakmica u Francuskoj završena je neriješeno 0:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније