Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 03. 2019. 12:53   >>  12:51 1

KAPELO

"Ronaldo je izuzetan, ali Mesi je genije"

Italijanski fudbalski trener Fabio Kapelo rekao je da je igrač Juventusa Kristijano Ronaldo "izuzetan i šampion", ali da nije jedan od "trojice fudbalskih genija".

Ronaldo je sa tri gola u utorak uveče odveo Juventus u četvrtfinale Lige šampiona. Crno-bijeli su pobijedili Atletiko sa 3:0 i nadoknadili dva gola zaostatka iz prve utakmice osmine finala u Madridu.

Bivši selektor Italije i Engleske i bivši trener Real Madrida, Juventusa rekao je da Ronaldo nije kao Lionel Mesi, Dijego Maradona i Pele.

"Ronaldo je izuzetan fudbaler, ali Mesi je genije. U istoriji fudbala postojala su samo trojica genija sa loptom: Pele, Maradona i Mesi. Tačka. Ronaldo je veoma snažan i sa njim možete da osvojite sve trofeje, ali Mesi je genije i nešto sasvim drugo", rekao je Kapelo za Skaj Italija.

On je rekao da je bio oduševljen kada je gledao Mesija kako igra, još otkako je Argentinac bio u mladim kategorijama.

"Radio je iste stvari koje radi danas, samo je tada bio 20 godina mlađi, pošto je rođen kao genije. Izmislio je stvari koje drugi ne vide. Ronaldo je od sebe napravio šampiona, ali ne i genija", naveo je Kapelo.

"Naravno, to je samo moje mišljenje. Maradona i Mesi ne samo da su mogli da smisle briljantne stvari, već i da ih sprovedu u djelo. Zajedno sa Peleom, oni su bili, ali i dalje jesu impresivni, jedinstveni fudbaleri", dodao je Kapelo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније