Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 03. 2019. 21:05   >>  20:30

HET-TRIK ŽIRUA

"Petarda" Čelsija, Valensija slavi Guedeša, prošao i Napoli

Fudbaleri Čelsija plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige Evropa, a plasman u narednu fazu obezbijedili su Napoli i Valensija.

Čelsi je večeras na gostovanju u Kijevu u revanš utakmici osmine finala pobijedio Dinamo sa 5:0, te tako ukupnim rezultatom 8:0 izborio plasman u četvrtfinale Lige Evropa.

"Plavci" su u Kijevu slavili golovima Olivijea Žirua u petom, 33. i 59. minutu, Markosa Alonsa u prvom minutu sudijske nadoknade vremena prvog poluvremena i Kaluma Hadsona-Odoija u 78.

Napoli je na gostovanju protiv Salcburga bio u prednosti, ali je na kraju izgubio sa 3:1.

Italijanski tim je i pored poraza izborio plasman u četvrtfinale, pošto je prošlog četvrtka na svom terenu slavio sa 3:0, te se ukupnim rezultatom 4:3 domogao naredne faze.

Vodeći gol za "napolitance" postigao je Arkadijuš Milik u 14. minutu, da bi preokret Salcburgu donijeli Munas Dabur u 25, Fredrik Fuldbransdsen u 65. i Kristof Lajtgeb u 92.

Valensija je bila nadomak eliminacije, ali je ipak u sudijskoj nadoknadi vremena uspjela da dođe do izjednačenja i konačnoh ishoda od 1:1 protiv Krasnodara. U prvoj utakmici prije nedjelju dana Valensija je pobijedila sa 2:1.

Krasnodar je poveo golom Magomed-Šapi Sulejmanov u 85. minutu, da bi u trećem minutu sudijske nadoknade vremena veliko slavlje španskoj ekipi donio Gonsalo Guedeš.

Žrijeb Lige Evropa za utakmice četvrtfinala, polufinala i finala održaće se u petak od 13.00 u Nionu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније