Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

16. 03. 2019. 21:14 >> 20:43

ZA POLUFINALE FA KUPA

Preokret Sitija, uz sumnjive sudijske odluke

Fudbaleri Mančester sitija obezbijedili su plasman u polufinale FA kupa, pošto su savladali Svonsi u Velsu nakon preokreta rezultatom 3:2.

Domaći su odlično započeli meč, a sve šanse koje izabranici Pepa Gvardiole nijesu uspjeli da iskoriste, golovima su "naplatili" Labudovi.

Met Grims je doveo svoj tim do prednosti nakon što je bio precizan sa bijele tačke u 20. minutu, da bi u 29. Bersant Celina duplirao prednost Svonsija.

Ipak u drugom dijelu igre, Građani su uspjeli da iskoriste sve ono što nijesu uspeli u prvom poluvremenu.

Prvo je Bernardo Silva smanjio prednost u 69. minutu, da bi u 78. Aguero šutirao sa bijele tačke, ali je lopta prvo pogodila stativu, te zakačila golmana Nortfeldta i završila u mreži.

Treba svakako napomenuti da, iako u FA Kupu može da se koristi VAR on na stadionu Svonsija ne postoji, pa sudija nije imao priliku da ustanovi da je napravio grešku jer faula nad Rahimom Sterlingom nije bilo.

Od tog trenutka, na Liberti stadionu je bilo sve manje nasmijanih lica, a strah navijača Svonsija za totalnim preokretom obistinio je Kun Aguero u 88. minutu kada je Argentinac postavio konačan rezultat 3:2, ali iz očiglednog ofsajda koji nije primijetio niko od arbitara.

Žrijeb za polufinale FA Kupa je u nedjelju, nakon posljednjeg meča četvrtfinala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније