Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 03. 2019. 21:17 >> 20:42

RAZOČARAN SVAĐOM SVOJIH IGRAČA

Gatuzo: Izgubili smo na terenu, ali i van njega

Trener fudbalera Milana Đenaro Gatuzo rekao je da je razočaran zbog svađe i neslaganja svojih igrača, za koje je naveo da su u velikom derbiju protiv Intera izgubili i na terenu i van njega.

Milan je sinoć izgubio od Intera sa 2:3, a indicent se dogodio u 69. minutu kada je igrač Milana Frenk Kensi zamijenjen Andreom Kontijem. Kesi je pobijesneo kada mu je kod klupe za rezervne igrače nešto dobacio saigrač Lukas Bilja. On je pokušao da se obračuna sa Biljom, a saigrači su morali da ga zadrže i spriječe kontakt.

"Na sreću to nijesam vidio pošto sam bio koncentrisan na utakmicu, inače bih se, vjerovatno, umiješao. Izgubili smo na terenu, ali i van njega. To me boli jer to znači da neko ne shvata moja uvjerenja. Za mene, to je veliki poraz na profesionalnom nivou", rekao je Gatuzo.

Kesi i Bilja su se izvinili zbog incidenta.

Poslije niza od pet uzastopnih pobjeda u prvenstvu Milan je uoči derbija bio blagi favorit, ali to nije pokazao na terenu. "Roso-neri" su primili tri gola, koliko su primili na prethodnih 10 utakmica.

Inter je sada treći na tabeli sa dva boda više od Milana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније