Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 03. 2019. 23:02 >> 22:34

MOLDAVIJA PRVI ISPIT

Dešan oprezan pred početak kvalifikacija za EP

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Aktuelni svjetski šampioni se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine takmiče u Grupi H sa Moldavijom, Islandom, Albanijom, Turskom i Andorom.

"Francuska se u prošlosti mučila u kvalifikacijama", rekao je Dešan, prenijeli su francuski mediji.

Francuska će početi kvalifikacije u petak u Kišinjevu utakmicom protiv Moldavije.

"Oni će se najvjerovatnije koncentrisati na odbranu, čak i kada mogu da napadu. Imaćemo malo prostora, a već smo igrali protiv takvih protivnika. Moraćemo da budemo precizni, ali neće biti jednostavno. Znamo šta da očekujemo, a to nije idealna utakmica za nas", naveo je selektor "trikolora".

U drugom kolu, za sedam dana, Francuska će u Parizu dočekati Island.

Većina francuskih reprezentativaca u nedjelju su igrali utakmice u prvenstvima, a Dešan je rekao da je ekipa na to navikla.

"Prvo ćemo pomoći igračima da se oporave, a onda imamo dva dana da se pripremimo za utakmice", rekao je Dešan, koji je prošlog ljeta u Rusiji predvodio ekipu do trijumfa na Svjetskom prvenstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније