Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 03. 2019. 20:13   >>  19:41

AZAR PORUČIO

Još ne razmišljam o prelasku u Real

Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je danas da želi da pomogne ekipi da osvoji Ligu Evrope, prije nego što počne da razmišlja o odlasku u Real Madrid.

Novi trener Reala Zinedin Zidan najavio je da će promijeniti ekipu i dovesti nekolicinu igrača tokom ljeta, a španski mediji spekulisali su da će jedno od najvećih pojačanja biti Azar. Nekoliko mjeseci se priča o njegovom prelasku na "Santjago Bernabeu", a Belgijanac je priznao da bi mu se ispunio san ako bi prešao u Real.

Britanski mediji prenijeli su da je Čelsi ove nedjelje odbio prvu zvaničnu ponudu Reala za Azara.

"Trenutno ne radim na tome. Želim da igram dobro sa Čelsijem nekoliko mjeseci i da pokušamo da osvojimo Ligu Evrope. Ove nedjelje mislim o reprezentaciji Belgije, a onda se vraćam u Čelsi. Poslije toga ćemo vidjeti", rekao je Azar belgijskim medijima u trening kampu reprezentacije, prenio je Skaj.

Trener Čelsija Mauricio Sari nedavno je naveo da nije zabrinut zbog mogućeg odlaska Azara, rekavši da u ekipi želi samo one fudbalere "koji žele da igraju za Čelsi".

Azar sljedeće sezone ulazi u posljednju godinu ugovora sa Čelsijem. On je rekao da su naredna dva mjeseca "veoma važna za klub".

"Možemo da osvojimo Ligu Evrope, mi moramo da osvojimo Ligu Evrope ili da završimo među četiri najbolje ekipe, kako bi se plasirali u Ligu šampiona naredne sezone", naveo je Azar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније