Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 03. 2019. 22:59 >> 22:23

KVALIFIKACIJE ZA EP

Španija jedva, Italija sigurna, BiH pobijedila Jermeniju

Španija je jedva izašla na kraj sa Norveškom 2:1, dok je Italija rutinski pobijedila Finsku 2:0, u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Rodrigo je doveo "furiju" u vođstvo u 16. minutu, da bi King poravnao iz penala u 65.

Šest minuta kasnije penal je dosuđen na drugoj strani. Siguran sa "bijele tačke" bio je Serhio Ramos za konačnih 2:1 za Španiju.

Italija je golovima Nikola Barele i Moaza Kina savladala Finsku.

I Bosna i Hercegovina je bila sigurna, pošto je u Zenici porazila Jermeniju 2:1. Strijelci su bilik Rade Krunić i Deni Milošević. Počasni gol za Jermeniju postigao je Mkatarijan u nadoknadi.

Švedska je na svom terenu bila bolja od Rumunije 2:1. Golove za Skandinavce postigli su Kvaison i Kleson, pogodak za Rumune djelo je Keserua.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније