Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 03. 2019. 20:45   >>  20:08

HET-TRIK ZAHAVIJA

Hrvatska pala u Budimpešti, Izrael nadigrao Austriju

Fudbalska reprezentacija Madjarske pobijedila je večeras u Budimpešti Hrvatsku sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe E u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Hrvatska je povela u 12. minutu golom Ante Rebića, a izjednačio je Adam Salai u 34. minutu. Veliku pobjedu Mađarskoj protiv vicešampiona svijeta donio je Mate Patkai u 76. minutu.

Poslije dvije utakmice u Grupi E, Mađarska i Hrvatska imaju po tri boda.

Ranije danas u toj grupi Vels je u Kardifu pobijedio Slovačku sa 1:0, pa i te dvije ekipe imaju po tri boda, s tim što je Vels odigrao jednu utakmicu. Posljednji na tabeli je Azerbejdžan bez bodova.

U Grupi G, Izrael je u Haifi pobijedio Austriju sa 4:2. Trostruki strijelac bio je Eran Zahavi, u 34, 45. i 55. minutu, a gol za domaće postigao je i Munas Dabur u 66. minutu. Dvostruki strijelac u austrijskom timu bio je Marko Aranutović, golovima u osmom i 75. minutu.

Izrael je prvi na tabeli sa četiri boda, a Austrija je bez bodova poslije dvije utakmice.

 U Grupi I, Škotska je na gostovanju pobijedila San Marino golovima Kenija Meklina u četvrtom i Džonija Rasela u 74. minutu.

Ranije danas u toj grupi Rusija je pobijedila Kazahstan sa 4:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније