Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 03. 2019. 10:32   >>  09:57 20

SELEKTOR ENGLESKE

"Igrači da budu spremni na neprijateljsko okruženje"

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je da njegovi mladi igrači moraju da budu spremni na neprijateljsko okruženje u današnjoj utakmici protiv Crne Gore u Podgorici, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

Britanski mediji prenijeli su da su domaći navijači tokom utakmice u Podgorici 2013. vrijeđali i gađali raznim predmetima engleske igrače.

"Naši igrači su se sa takvim izazovima već srijetali. Znam koliko navijači podržavaju svoju zemlju i to naravno daje veću snagu ekipi. Moramo da budemo disciplinovani i da se koncentrišemo na ono na šta mi možemo da utičemo. Mi smo gosti i sa poštovanjem moramo da pričamo o protivniku. Naši igrači moraju da budu spremni na neprijateljsko okruženje, bilo da igraju u Engleskoj za svoje klubove, ili da igraju negdje u svijetu", rekao je Sautgejt.

Engleska je u petak pobijedila Češku sa 5:0 u prvom kolu Grupe A u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a u timu je bilo mnogo mladih igrača, 18-godišnji Džejdon Sančo i Kalum Hadson Odoj, kao i dvije godine stariji Deklan Rajs.

"Ne oklijevam da uvrstim u tim mlade igrače. To je dio njihovog učenja, a da bismo bili vrhunski tim moramo da se prilagodimo na sve uslove", naveo je engleski selektor.

Utakmica Crne Gore i Engleske igra se večeras od 20.45.

Crna Gora je u prvom kolu odigrala nerijšeno 1:1 sa Bugarskom u Sofiji.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније