Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 03. 2019. 13:16   >>  12:51

DRUGAČIJI SASTAV

Skaj Sport: Hadson-Odoi startuje pod Goricom

Fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi zaigraće prvi put u karijeri u nacionalnom timu od prvog minuta u večerašnjem duelu protiv Crne Gore na stadionu pod Goricom u utakmici drugog kola A grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, prenosi britanski "Skaj Sports".

Mladi fudbaler, koji je debitovao protiv Češke, trebao bi da zaigra umjesto Džejdona Sanča koji se povrijedio na startu kvalifikacija na "Vembliju".

Prema pisanju engleskih medija, moguće je i da u konkurenciji za tim neće biti ni Delea Alija i Džordana Hendersona, takođe zbog povreda.

Mediji tvrde da Ali svakako ne bi bio u sastavu, već bi ga zamijenio Ros Barkli kao malo istureniji vezni igrač.

Izgleda da će šansu dobiti 20-godišnji fudbaler Vest Hema Deklan Rajs, koji je, poput Hadsona-Odoija, debitovao u duelu sa Češkom.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније