Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 03. 2019. 15:32 >> 18:42
7

PREPRODAVCI TRLJAJU RUKE

Oko 300 engleskih navijača stiglo bez ulaznica

Engleski navijači uspjeli su da nađu karte za meč s Crnom Gorom koje su platili četiri puta skuplje nego što je regularna cijena ulaznice, prenosi britanski "Skaj sport".

Fudbalski savez Engleske dobio je 650 ulaznica za utakmicu "Pod Goricom", iako je više od 2.700 registrovanih navijača te zemlje apliciralo za ulaznicu.

Tako je bilo i očekivano da će biti navijača koji će se ka Crnoj Gori uputiti bez karata i probati da na "crnom tržištu" kupe kartu od preprodavaca, a kako navodi britanski list neki od engleskih navijača uspjeli su da nađu karte za koje su platili i do četiri puta skuplje nego što je regularna cijena ulaznice.

Kao i do sada, gostujući navijači će biti smješteni na južnom dijelu tribine, a iz Udružeja navijača Engleske su savjetovali sve članove da ukoliko imaju kartu za bilo koji drugi dio tribina ne nose nacionalna obilježja zbog bezbijednosti, prenosi CG-fudbal.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније