Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 03. 2019. 11:33 >> 10:58

"GEST DOBRE VOLJE

Junajted plaća Moldeu milion funti za Solskjera

Fudbalski klub Mančester junajted platiće Moldeu milion funti kao "gest dobre volje", nakon što je norveški klub pustio trenera Ole Gunara Solskjera da potpiše višegodišnji ugovor na "Old Trafordu", prenio je danas Skaj.

Solskjer je u decembru preuzeo Mančester junajted, kada je potpisao ugovor do kraja sezone, kada je trebalo da se vrati u Molde. On je juče potpisao trogodišnji ugovor sa Junajtedom vrijedan 21 milion funti.

Kako je prenio Skaj, Molde je u decembru dobio polovinu novca, a uskoro će dobiti i ostatak, pošto Solskjer želi da izgradi dobar odnos dva kluba.

Otkako je Solskjer preuzeo ekipu, Junajted je pobijedio u 14 od 19 utakmica, a tri je izgubio i klub je ponovo u trci za mjesto među četiri najbolja u Premijer ligi.

Ekipa je nanizala 12 utakmica bez poraza u Premijer ligi, prije nego što je poražena od Arsenala (0:2). Junajted je trenutno peti na tabeli, sa dva boda zaostatka za četvrtoplasiranim Arsenalom.

Mančester junajted je uspio da nadoknadi dva gola zaostatka sa "Old Traforda" i eliminiše Pari Sen Žermen iz osmine finala Lige šampiona.

Junajted će u četvrtfinalu igrati protiv Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније