Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

01. 04. 2019. 18:55 >> 18:17

HRVAT O MOGUĆEM ODLASKU

Rakitić: Srećan sam u Barseloni

Vezista Barselone Ivan Rakitić izjavio je da ga previše ne zanimaju natpisi u medijima i da samo želi da uživa na terenu.

"Ono što ja želim jeste da uživam na terenu. Drago mi je što su mi saigrači čestitali nakon utakmice, to je ono što mene zanima", rekao je Rakitić nakon pobjede Barselone protiv Espanjola rezultatom 2:0.

Ipak, pojedini španski mediji pišu da je Barselona spremna da u sljedećem prelaznom roku da proda Rakitića.

"Ako je klub zadovoljan onim što radim, razgovaraćemo. Razgovaraćemo na drugačiji način ako u klubu nijesu zadovoljni. I to je to. Ali, rekao sam mnogo puta, jako sam srećan u Barseloni i nadam se da ću ovdje ostati još mnogo godina", rekao je Rakitić novinarima.

Predsjednik Barselone prošlog mjeseca je komentarisao situaciju s Rakitićem i kazao da će razgovarati s hrvatskim vezistom o novom ugovoru.

Inače, Rakitić s Barselonom ima ugovor do 2021. godine, ali još uvijek čeka na povećanje plate. Klub mu je obećao povišicu, ali ne ove sezone jer im finansijska situacija to ne dozvoljava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније