Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 04. 2019. 14:43   >>  14:09

"GOAL" OBJAVIO

Mesi zarađuje više od Ronalda i Nejmara

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi sa 130 miliona godišnje najplaćeniji je igrač na svijetu gledajući sve prihode, objavio je specijalizovani portal "Goal".

Argentinac najviše novca zarađuje kada se saberu plata u klubu, bonusi i prihod od marketinga, na drugom mjestu je Kristijano Ronaldo sa 113 miliona.

Na ovoj listi, na trećem mjestu nalazi se napadač Pari Sen Žermena Nejmar da Silva sa 91,5 miliona.

Iza njih je veliki razmak u odnosu na ostale, pa je tako četvrti Antoan Grizman iz madridskog Atletika sa 44 miliona, potom slijede Realov Geret Bejl (40,2), Andres Inijesta iz japanskog Visel Kobea (33).

Iza njih su Aleksis Sančez iz Mančester junajteda (30,7), Filipe Kutinjo iz Barselone (30), Ezekijel Laveci iz kineskog Hebeija (28,3), a Top 10 listu zatvara golgeter Barselone Luis Suarez (28).

Interesantno je da na listi od 20 najplaćenijih nema dobitnika FIFA i UEFA nagrade za najboljeg fudbalera svijeta 2018. Luke Modrića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније