Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2013. 13:35 >> 13:35

DANAS POTPISUJE

Eto doputovao u London

Kamerunski napadač Samuel Eto sinoć je doputovao u London u društvu svog menadžera, a očekuje se da će u toku današnjeg dana, nakon medicinskih pregleda, potpisati ugovor sa Čelsijem.

Londonski klub dogovorio je sve sa Anžijem, Kamerunac stiže kao slobodan igrač, s tim da je napadač oprostio dio dugova klubu iz Mahačkale. Rusi su sigurno zadovoljni i činjenicom što fudbaler sa najvećom zaradom više nije na njihovom platnom spisku.

Iskusni napadač pristao je na značajno smanjenje plate kako bi obukao dres "Plavaca". Pristao je na sumu deset miliona funti manju od one koju je prvobitno tražio.

"Takvog igrača samo glup trener ne bi želio u svom timu", prokomentarisao je Žoze Murinjo, koji se pomirio sa činjenicom da Vejn Runi neće napustiti Mančester Junajted.

Poznato je da se Murinjo i Eto obožavaju, pa je ovaj tranfer logičan slied događaja, nakon finansijskog kraha Anžija i neuspjelog pokušaja dovođenja Runija.

"Postoji samo jedan Murinjo. Radio sam s mnogo trenera, ali ne postoji nijedan sličan njemu", rekao je svojevremeno Eto.

Kamerunac, koji je četvrto pojačanje Čelsija ovog ljeta, odbio je Inter kako bi došao u Englesku u nadi da će trofejnu saradnju sa portugalskim stručnjakom nastaviti i na "Stamford Bridžu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније