Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2013. 14:23   >>  14:23

PEH ZA VENGERA

Podolski pauzira do 10 nedjelja

Arsenal ovog ljeta nije doveo nijedno zvučno pojačanje, a sada je ekipa Arsena Vengera doživjela novi udarac, trenutni igrački kadar biće oslabljen najmanje narednih osam mjeseci odsustvom Lukasa Podolskog.

Podolski je povrijedio tetivu u utorak, u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Fenerbahčea, koji su "Tobdžije" riješile u svoju korist 2:0. Prve procjene ljekarskog tima Arsenala prvobitno je procijenio da će Njemac odsustvovati tri nedjelje, ali nove informacije donose mnogo gore vijesti.

Trener Arsenala Arsen Venger saopštio je danas da će fudbaler odsustvovati sa terena od osam do deset nedelja.

"Loša vijest je što će Podolski odsustvovati sa terena između osam i 10 nedjelja. Tetiva je veoma oštećena i povreda je ozbiljnija nego što smo mislili", rekao je Venger.

Francuz je dodao i da će Aron Remzi i Džek Vilšir biti spremni za nedjeljni gradski derbi protiv Totenhema.

Podolski će, pored utakmica londonskog kluba sljedećeg mjeseca, propustiti i utakmice nacionalnog tima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније