Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 04. 2019. 23:49 >> 00:11

PRIMERA

Valensija savladala Real na "Mestalji"

Fudbaleri Valensije pobijedili su na "Mestalji" Real Madrid 2:1, u derbiju 30. kola Primere.

Valensija je povela u 35. minutu preko Gonkala Gedeša. Prihvatio je loptu na ivici kaznenog prostora, šutirao je snažno i precizno u desni donji ugao i mreža Kejlora Navasa se zatresla.

U 83. minutu otklonjene su sve dileme oko pobjednika. Poslije kornera sa leijve strane, bivši igrač Reala, Ezekijel Garaj je odlično skočio i sa sedam metara poslao loptu udarcem glavomu mrežu Reala za konačnih 2:0.

U posljednjim sekundima meča, Karim Benzema je uspio da iz neposredne blizine pogodi udarcem glavom, ali za Real više nije bilo vremena.

Bio je to deveti poraz ekipe iz Madrida ove sezone u Primeri, prvi po povratku Zinedina Zidana na klupu kraljevskog kluba. Uslijedio je posle tri uzastopne pobjede.

S druge strane, ovo je bila jubilarna deseta pobjeda Valensije u ovoj sezoni.

Fudbaleri Eibara pobijedili su večeras na svom terenu Rajo Valjekano sa 2:1, dok su Ueska i Selta igrali neriješeno 3:3.

Eibar je poslije preokreta došao do pobjede nad Rajom, pošto su gosti od 40. minuta vodili golom Posa.

Golove za trijumf Eibara postigli su Čarls u 64. minutu i Pedro Leon u 74.

Eibar je 10. na tabeli Primere sa 39 bodova, dok je 19. sa 24.

Ueska i Selta odigrali su veoma zanimljivu i dinamičnu utakmicu na kojoj viđeno čak šest golova, ali ne i pobjednik.

Selta je na gostovanju imala dva gola prednosti pošto su Brais Mendes u 14. i Jago Aspas u 57. minutu zatresli mrežu domaćina, ali je uslijedio preokret Ueske.

Prvo je zaostatak smanjio Enrik u 63. minutu, da bi izjednačenje u 71. donio Ezekjel Avilja. Za preokret Ueske pogodio je Horhe Pulido u 73. minutu, a konačan rezultat i izjednačenje Selti donio je Rijad Budebu u 81.

Ueska je posljednja, 20. sa 23 boda, dok je Selta 18. sa 29.

Nešto ranije večeras Atletik Bilbao je sa 3:2 pobijedio Levante.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније