Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

07. 04. 2019. 10:05 >> 10:05
1

PEP GVARDIOLA

"Čudo je da smo još na sva četiri fronta"

Mančester Siti je pobjedom nad Brajtonom stigao do finala FA kupa i ima veliku priliku ove sezone da osvoji sva četiri trofeja.

Siti je već osvojio Liga kup, bori se za treofej u Premijer ligi sa Liverpulom, u finalu je FA kupa i četvrtfinalu Lige šampiona. Ipak, Pep Gvardiola smatra da je to gotovo nemoguća misija.

Menadžer "građana" kaže da su male šanse da Siti postane prvi klub kojem bi pošlo za rukom da osvoji sva četiri takmičenja u jednoj sezoni.

"Gotovo je nemoguće osvojiti četiri trofeja. Biti u ovom dijelu sezone u konkurenciji je samo po sebi čudo. Nevjerovatno je šta su ovi igrači uspjeli da urade. Odigrali su toliko utakmica i skoro da smo došli do kraja", kaže Gvardiola.

Možda je najvažnija ona bitka u Premijer ligi.

"Znam da će Liverpul dobiti sve mečeve do kraja, tako da mi moramo dobiti svih preostalih sedam ako želimo da odbranimo titulu", dodao je Španac.

Siti je na meču sa Brajtonom igrao bez Serhija Aguera.

"Bolje je iako nije trenirao. Vidjećemo da li će biti spreman za utorak ili za meč sa Kristal Palasom u drugu nedjelju", rekao je strateg "građana".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније