Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 04. 2019. 19:12   >>  19:12

JOŠ SE PRIVIKAVA

Iguain želi da ostane u Čelsiju

Fudbaler Čelsija Gonzalo Iguain rekao je da se i dalje privikava na engleski fudbal i da bi želio da ostane u londonskom klubu i po isteku pozajmice.

Iguain je u januaru iz Juventusa prešao na pozajmicu u Čelsi do kraja sezone. On se nije najbolje snašao, zbog čega je i trener Čelsija Mauricio Sari priznao da se napadač muči.

Neizvjesno je da li će Čelsi zadržati Iguaina, pošto se još nije riješila žalba kluba na zabranu transfera.

"Srećan sam ovdje. Uvijek je lijepo oprobati se u novoj ligi, a ovo je prvi put da igram u Premijer ligi. Ovo je period adaptacije, ali nadam se, iako sam kratko ovdje, da mogu dobro da završim. Najbolje što možemo je da se plasiramo u Ligu šampiona ali i da osvojimo Ligu Evrope. Bližimo se kraju, a želimo da završimo sezonu najbolje što možemo", rekao je Iguain, prenijeli su italijanski mediji.

Iguain je dodao da je cilj ekipe da se plasira među četiri najbolje na tabeli Premijer lige, kako bi se plasirala u Ligu šampiona i čime bi se ohrabrili drugi igrači da dođu u klub.

"Tome se nadamo kako bismo doveli nove igrače sljedeće sezone, da dobro završimo tu sezonu i usrećimo ljude. Pokušaću da uradim sve što mogu kako bih ostao u klubu i naredne sezone. Došao sam ovdje i želim da ostanem. Grad je dobar, dobro se živi i možeš da budeš opušten i da uživaš. Namjeravam da ostanem", rekao je argentinski fudbaler.

Bivši napadač Milana i Napolija rekao je da se u Premijer ligi igra brzo i jako i da svako može svakoga da pobijedi.

Dodao je da mu je čast što ima priliku da igra pored Edena Azara.

"Čast je i zadovoljstvo igrati sa njim. On je sjajan igrač i nadam se da zna koliko je važan ekipi, pošto može da napravi razliku u završnici sezone", rekao je 31-godišnji Azar.

Čelsi je peti na tabeli sa 63 boda, koliko ima i četvrtoplasirani Arsenal, dok Totenhem na trećem mjestu ima bod više. Mančester junajted je šesti sa 61 bodom. Prve četiri ekipe plasiraće se u Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније