Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 04. 2019. 18:04   >>  18:02

NIŠTA OD REALA

Solskjer: Pogba ostaje u Junajtedu

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da će fudbaler Pol Pogba i sljedeće sezone ostati u klubu.

Pogba je prošlog mjeseca rekao da bi želio da igra za trenera Zinedina Zidana u Real Madridu, a francuski trener nedavno je rekao da bi želio da dovede sunarodnika na "Santjago Bernabeu". Zidan je prije tri godine tražio od upave da dovede Pogbu, ali klub nije želio da plati Juventusu 89 miliona funti, koliko je platio Junajted.

"Pol se raduje sjutrašnjoj utakmici sa Barselonom. On je fudbaler Mančester junajteda i jedan od glavnih igrača na velikoj sceni. Zna da utakmica protiv Pari Sen Žermena nije bila njegov najbolji trenutak, ali je koncentrisan da odigra dobro protiv Barselone. Takođe, on će igrati za klub naredne sezone", rekao je Solskjer, prenijeli su britanski mediji.

Junajted je izgubio od Pari Sen Žermena prvu utakmicu osmine finala, kada je Pogba dobio crveni karton, zbog čega je propustio revanš u Parizu, veliku pobjedu njegove ekipe i plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Prvu četvrtfinalnu utakmicu Juventus igra u srijedu uveče protiv Barselone.

Solskjer je rekao da će Erik Baji, Ader Erera i Antonio Valensija propustiti sjutrašnju utakmicu, ali da bi Nemanja Matić mogao da bude spreman, kao i Markus Rašford. Aleksis Sančes, koji zbog povrede nije igrao od početka marta, vratio se treninzima sa ekipom i mogao bi da igra protiv Vest Hema u subotu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније