Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 04. 2019. 14:14   >>  14:16

SOLŠER O PREMIJER LIGI

"Među tri najbolja tima, ako osvojimo 15 bodova"

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je danas da njegova ekipa može do trećeg mjesta u Premijer ligi, ako u preostalih šest utakmica osvoji 15 bodova.

Junajted je trenutno na šestom mjestu na tabeli Premijer lige sa 61 bodom. Treći je Čelsi sa 66, četvrti Totenhem sa 64, dok petoplasirani Arsenal ima 63 boda.

"Potrebno nam je što više bodova. Ako osvojimo 15, bićemo u prva tri tima, jer se nadamo da ćemo pobijediti Čelsi. Mi želimo da budemo među najbolje tri ekipe. Top četiri je takodje cilj... ali, treba da težimo da osvojimo tih 15 bodova", rekao je Solšer, prenose britanski mediji.

"Ali, sada smo fokusirani samo na Vest Hem", dodao je menadžer Junajteda.

Mančester junajted sjutra od 18.30 dočekuje Vest Hem u 34. kolu Premijer lige.

Junajted u taj meč ulazi nakon poraza od Barselone u Ligi šampiona i Vulverhemptona u Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније