Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

14. 04. 2019. 15:07 >> 15:10

MLS LIGA

Ibrahimović dvostruki strijelac u pobjedi LA Galaksija

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija pobjedili su danas Filadelfija Junion sa 2:0 i ostvarili četvrtu uzastopnu pobjedu u MLS ligi.

Dvostruki strelac bio je Zlatan Ibrahimović. Prvi gol postigao je u 27. minutu, dok je pet minuta kasnije iznudio penal, koji je iskoristio u 36. minutu.

Švedski fudbaler postigao je šest golova ove sezone, a ukupno 28 u 31 utakmici u MLS.

Galaksi je treći na tabeli Zapadne konferencije sa pet pobjeda i jednim porazom, ukupno 15 bodova, a Filadelfija je peta na Istoku sa 10 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније