Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 04. 2019. 18:01   >>  17:59 1

REMI FIORENTINE I BOLONJE

Sampdorija slavila u gradskom derbiju

Fudbaleri Sampdorije pobijedili su danas na svom terenu Đenovu sa 2:0, u utakmici 32. kola italijanske Serije A.

Sampdorija je povela golom Gregoara Defrela već u trećem minutu, a pobjedu domaće ekipe potvrdio je Fabio Kvaljarela pogotkom sa bijele tačke u 53. minutu.

Ekipa Sampdorije je deveta na tabeli italijanskog šampionata sa 48 bodova, dok je Đenova na 15. poziciji sa 34.

Fudbaleri Fiorentine i Bolonje odigrali su bez golova, a istim rezultatom završen je i meč Sasuola i Parme.

Fiorentina je deseta na tabeli sa 40 bodova, dok je Bolonja Siniše Mihajlovića osvojila važan bod u borbi za opstanak i trenutno je na 17. mjestu sa 31 osvojenim bodom, odnosno ima tri boda više od Empolija.

Sasuolo je na 11. poziciji sa 37 bodova, dok Parma zauzima 14. mjesto sa dva boda manje.

Fudbaleri Torina i Kaljarija odigrali su neriješeno 1:1.

Domaći Torino poveo je u 52. minutu golom Simoena Zaze, a Kaljari je izjednačio pogotkom Leonarda Pavoletija u 78. minutu.

Torino je utakmicu završio sa 10, a Kaljari sa devetoricom igrača. Zaza je isključen u 52. minutu, a u gostujućem timu prvo je isključen Luka Pelegrini u 82, a zatim i Nikolo Barela u šestom minutu nadoknade vremena.

Torino je 14. utakmicu u ligi završio remijem i zauzima sedmo mjesto na tabeli sa 50 bodova. Kaljari je 10. put odigrao neriješeno i 11. je na tabeli sa 37 bodova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније