Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 04. 2019. 10:43   >>  10:42

KLOP

"Moramo da mislimo na Kardif, a zatim na Barsu"

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je sjajno što će njegovi fudbaleri igrati u polufinalu Lige šampiona protiv Barselone, ali da prvo moraju da se koncentrišu na utakmicu protiv Kardifa, u Premijer ligi i borbu za titulu.

Liverpul je sinoć na gostovanju pobijedio Porto sa 4:1 i ukupnim rezultatom 6:1 plasirao se u polufinale Lige šampiona. Prva utakmica protiv Barselone na programu je 30. aprila, ali prije toga Liverpul će u nedjelju igrati protiv Kardifa, a u narednom kolu protiv Hadersfilda.

Liverpul je prvi na tabeli sa dva boda više, ali i utakmicom više od Mančester sitija.

"Plasirali smo se u polufinale, protiv Kardifa igramo u nedjelju i na to mislim. Samo ću na to misliti kada se probudim ujutro, a ne kako ćemo igrati protiv Barselone. Imamo vremena za to. Radujem se tome i to je briljantno, ali ne sada", rekao je Klop, prenijeli su britanski mediji.

Njemački trener naveo je da očekuje napetu utakmicu prtiv Kardifa, koji se bori za opstanak i da ekipa mora da obavi svoj posao.

Klop je rekao da je ponosan na igrače, da su postigli sjajan rezultat i da je utakmica sa Barselonom dobra vijest.

"Protiv Porta smo morali da se branimo i to nije bio problem. Momci su to uradili, a velika razlika u odnosu na prošle utakmice je to što nas to nije koštalo samopouzdanja i ako to moramo da uradimo, onda i možemo. Nemamo problem ni kada smo pod pritiskom. Moraš da se braniš, a poslije toga smo napravili šanse i iskoristili ih", dodao je on.

"Mislim da ukupni rezultat ne prikazuje pravo stanje utakmica sa Portom. U prvoj smo bili bolji, dominirali i igrali zaista dobar fudbal. U revanšu je bilo drugačije. Bili su direktni, a kada takva publika podržava ekipu... Bila je dobra fudbalska atmosfera, to su iskoristili i bilo je teško nositi se s tim. Trebao im je rani gol, ali nijesu ga postigli, onda je intezitet pomalo pao i bili smo u igri. Nije baš da smo zaboravili kako da igramo fudbal. Bili smo jaki u teškoj utakmici i srećan sam. Važno je da prođeš dalje", rekao je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније