Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 04. 2019. 18:28 >> 18:27

SERIJA A

Kjevo bolji od Lacija, remi Milana

Fudbaleri Kjeva pobijedili su danas u gostima ekipu Lacija sa 2:1, u utakmici 33. kola italijanske Serije A.

Kjevo je upisao tek drugu pobjedu u sezoni, ali je i dalje ubjedljivo posljednji na tabeli sa samo 14 osvojenih bodova. Na drugoj strani, Lacio je trenutno osmi sa 52 boda.

Lacio je već od 34. minuta bila u problemu, pošto je Sergej Milinković-Savić zaradio direktan crveni karton.

Brojčanu prednost na terenu Kjevo je iskoristio početkom drugog poluvremena kada je golovima Emanuel Vinjata i Perparima Hetemaja poveo sa 2:0. Konačan rezultat postavio je u 67. minutu Felipe Kajsedo.

Fudbaleri Torina su u gostima bili bolji od Đenove sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Kristijan Ansaldi u 58. minutu. Torino je sada šesti na tabeli sa 53 boda, dok je Đenova na 15. pozicji sa 34.

Bolonja je na svom terenu upisala važnu pobjedu protiv Sampdorije pošto je slavila sa 3:0. Ekipa Siniše Mihajlovića je na 16. mjestu na tabeli sa 34 boda, dok je Samprodija deveta sa 48.

Fudbaleri SPAL-a su u gostima pobijedili Empoli sa 4:2, Kaljari je na svom terenu bio bolji od Frosinonea sa 1:0, dok su Udineze i Sasuolo odigrali 1:1.

Fudbaleri Parme i Milana odigrali su neriješeno 1:1.

Milan je trenutno četvrti na tabeli sa 56 bodova, dok je Parma na 13. poziciji sa 36 osvojenih bodova.

Samu Kastiljeho je u 69. minutu doveo Milan u vođstvo, dok je izjednačenje i bod Parmi donio Bruno Alaveš u 87. minutu.

Fudbaleri Milana u narednom kolu gostuju Torinu, a Parma ekipi Kjeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније