Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 04. 2019. 18:42 >> 18:38

PREMIJER LIGA

"Građani" se osvetili Totenhemu

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas na svom terenu ekipu Totenhema sa 1:0, u utakmici 35. kola Premijer lige.

Siti se ovom pobjedom, 28. u od početka šampionata, "osvetio" Totenhemu za eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampionata, ali i napravio još jedan korak ka osvajanju titule.

Ekipa Pepa Gvardiole je trenutno prva na tabeli sa 86 bodova, odnosno ima bod više od Liverpula koji će svoj meč 35. kola igrati sjutra protiv Kardifa. Na drugoj strani, Totenhem je treći sa 67 osvojenih bodova.

Jedini gol na današnjem meču postigao je Fil Foden u petom minutu, na asistenciju Serhija Aguera. Bio je to njegov prvi pogodak u Premijer ligi, a ujedno je postao i najmlađi strijelac u istoriji Sitija.

Do kraja meča oba tima su imala po nekoliko izglednih prilika za gol, ali rezultat se nije mijenjao.

Fudbalere Sitija u srijedu očekuje novi težak posao, pošto će u zaostaloj utakmici 31. kola gostovati gradskom rivalu, Mančester junajtedu. Dan ranije, Tohenhem u odgođenom meču 33. kola dočekuje Brajton.

Fudbaleri Fulama pobijedili su u gostima ekipu Bornmuta sa 1:0.

Jedini gol na meču, vrijedan tri boda, postigao je Aleksandar Mitrović u 53. minutu sa penala. Bio je to prvi pogodak Mitrovića poslije devet premijerligaških utakmica.

Fulam je upisao šestu pobjedu u sezoni i pretposljednji je na tabeli sa 23 boda, dok je Bornmut na 12. poziciji sa 41 bodom.

Fudbaleri Votforda su u gostima slavili protiv Hadersfila sa 2:1. Oba gola za pobjednički tim postigao je Đerar Deulofeu, dok je strijelac za domaći tim bio Karlan Grant.

Votford je sedmi na tabeli sa 49 bodova, dok je Hadersfild posljednji sa samo 14 osvojenih bodova.

Fudbaleri Vest Hema i Lestera odigrali su 2:2. Lester je osmi na tabeli sa 48 bodova, dok je Vest Hem na 11. mjestu sa 43.

Na meču Vulverhemptona i Brajtona nije bilo golova. Vulverhempton je deveti na tabeli Premijer lige sa 48 bodova, dok Brajton zauzima 17. poziciju sa 34 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније