Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 04. 2019. 16:15   >>  16:13

OBAVIJESTIO UPRAVU

Bejl ne želi da ode iz Reala

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl obavijestio je upravu da ne namjerava da ode ovog ljeta i da će ostati u klubu do kraja ugovora, do juna 2022. godine.

Bejl je 2016. godine produžio ugovor sa Realom, ali je više pauzirao zbog povreda nego što je igrao. Poslije slabijih igara, navijači su ga kritikovali i zvižde mu, a nije u dobrim odnosima ni sa pojedinim saigračima.

Kako je prenio španski AS, Bejl je preko svog menadžera obavijestio upravu kluba da ostaje u Realu, sa kojim je osvojio tri Lige šampiona, šampionsku titulu u Kup kralja.

Početkom aprila njegovom menadžeru Džonatanu Barnetu rečeno je na sastanku sa predstavnicima kluba da Bejla niko neće sprječavati da ode ako to bude želio, a čak bi mu bilo dozvoljeno da bira novi klub.

Poslije toga sastanka Barnet je rekao da je "njegov klijent srećan u Real Madridu".

Bejl je početkom godine rekao da "nije baš najbolji prijatelj" sa trenerom Zinedinom Zidanom, koji je nedugo zatim preuzeo ekipu.

Bejla su kritikovali pojedini saigrači, pošto ne želi da prisustvuje zajedničkim okupljanjima, ali i jer nije naučio španski jezik, zbog čega se teže sporazumijevaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније