Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

01. 05. 2019. 17:59 >> 17:59

MEDIJI NAJAVLJUJU SENZACIJU

Čelnici Juventusa pregovaraju s Gvardiolom

Čelnici Juventusa silno žele da dovedu Pepa Gvardiolu, menadžera Mančester sityja, s kojima žele da ostvare veliki uspijeh u Ligi šampionaa, pišu italijanski mediji.

Italijani tvrde da su 48-godišnji Gvardiola i Juve već započeli pregovore kako bi Španac preuzeo italijanski tim.

Juventus je osvojio osmu titulu prvaka Italije zaredom, ali nijesu zadovoljni samo osvajanjem nacionalnih titula, nego žele mnogo veći uspijeh i u Ligi šampiona.

Sadašnji trener Juventusa Masimilijano Alegri je često na meti kritika te se već špekuliše da bi ovog ljeta mogao dobiti otkaz.

Poznati italijanski novinar Luka Momblano smatra da je Juve spreman da dovede Gvardiolu, te da već vode pregovore s njim. Momblano tvrdi da su se čelnici Juventusa sastali s Gvardiolom nekoliko puta.

Ipak, istakao je kako je jedini problem u tome što Pep ima ugovor sa Sitijem i najprije mora riješiti stvari s engleskim klubom.

Italijani smatraju da je Gvardiola apsolutno prvi izbor Juventusa, a Antonio Konte drugi.

Gvardiola je u dosadašnjoj karijeri vodio Barselonu B, Barselonu, Bajern Minhen i Mančester siti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније