Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 05. 2019. 11:46 >> 11:46

SAVJETI LEGENDARNOG DIJEGA

Za Mesijeve slobodnjake zaslužan Maradona?

Lionel Mesi igra još jednu sezonu za nezaborav, postiže golove kad i kako želi, a posebno su imperisvni pogoci iz slobodnih udaraca, koji su za njega postali ogromna specijalnost.

Već sada nema nikakve dileme da će Argentinac po šesti put postati dobitnik Zlatne lopte za najboljeg fudbalera svijeta, a njegovi nastupi ove sezone su zaista nevjerovatni.

Nekadašnji kondicioni trener reprezentacije Argentine Fernando Sinjorini, otkrio je tajnu efikasnih slobodnjaka čarobnjaka iz Rozarija.

On tvrdi da je Mesija sve naučio legendarni Dijego Maradona i to dok je vodio nacionalni tim Argentine.

"U februaru 2009. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Maradona preuzeo dužnost selektora, igrali smo prijateljski meč u Francuskoj. Dan prije je odrađen trening, a Mesi, Tevez i Maskerano su zamolili da ostanu duže kako bi vježbali slobodnjake", priča Sinjorini i dodaje:

"Mesi je imao jedan šut koji je otišao daleko iznad prečke. Naljutio se na sebe i odjurio je u svlačionicu pod tuš. Tada se umiješao Maradona. Bio je potpuno bijesan."

Sinjorini je otkrio i razloge bijesa legendarnog fudbalera...

"Maradona nije mogao vjerovati da tako talentovan igrač tek tako odlazi pod tuš nakon što je očajno izveo slobodan udarac. Odlučio mu je ukazati na greške, rekao mu je da ne diže stopalo od lopte tako brzo i zatim je on pogodio same rašlje gola. Mesi ga je gledao i bio je oduševljen", rekao je Sinjorini.

Mesi jeste specijalista za slobodne udarce, a ako je vjerovati nekadašnjem članu stručnog štaba selekcije Gaučosa, dosta zasluga za ovo pripada Maradoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније