Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 05. 2019. 12:49 >> 12:49

SPREMAJU VELIKE STVARI

Real povećao budžet za transfere

Očekuje se da Real Madrid ovog ljeta bude aktivan na fudbalskoj pijaci, očekuje se veliki broj promjena unutar tima, a trener Zinedin Zidan na raspolaganju će imati ogroman novac kako bi obnovio ekipu.

Francuski stručnjak je već otpisao neke fudbalere, a Garet Bejl je prvi među njima.

Predsjednik kluba Florentino Perez prvobitno je planirao da potroši 500 miliona eura na nova pojačanja. Ipak, odlučeno je da se ta cifra još malo poveća i kako piše magazin AS, Real će tokom ljeta potrošiti čak 540 miliona eura.

A na listi pojačanja Zidana su velika imena. Prvi djelić njegove nove ekipe trebao bi biti belgijski fudbaler Eden Azar, a prema informacijama koje stižu iz Španije, on će krajem mjeseca biti predstavljen kao novi fudbaler Kraljeva.

Pored Azara sa Realom se povezuju još neka velika imena. Prije svih tu su Pol Pogba i Kristijan Eriksen, dok su navodno jako blizu potpisa Ndombele iz Liona i Luka Jović iz Ajntrahta.

Treba svakako istaći da se u ovu cifru ne računa potpis koji je Real već osigurao. Oni su u januaru osigurali dolazak fantastičnog defanzivca Edera Militaa iz Porta i on će pojačati odbranu Kraljeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније