Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 05. 2019. 17:56 >> 17:57

REMI MENHENGLDBAHA I HOFENHAJMA

Bajern korak bliže tituli nakon pobjede nad Hanoverom

Fudbaleri Bajern Minhena pobijedili su danas na svom terenu Hanover s 3:1 u 32. kolu i tako načinili još jedan korak ka odbrani titule u Bundesligi.

Bavarci su pred svojim navijačima ofanzivno počeli utakmicu, a do vođstva su stigli u 27. minutu pogotkom Roberta Levandovskog.

Bajern je 13 minuta kasnije udvostručio prednost, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Lukas Gorecka.

Hanover je iz jedanaesterca u 51. minutu koji je realizovao Žonatas smanjio zaostatak, ali je Brazilac samo četiri minuta kasnije dobio drugi žuti karton, što je ekipi iz Minhena olakšalo posao.

Francusk internacionalac Frank Riberi u 84. minutu postavio je konačnih 3:1.

Bajern je prvi na tabeli sa 74 boda, pet više od Borusije Dortmund koja kasnije danas igra protiv Verdera, dok je Hanover nakon poraza i definitivno ispao iz Bundeslige, pošto je posljednji, 18. sa 18 bodova.

U derbiju kola Borusija Menhengladbah i Hofenhajm igrali su neriješeno 2:2. Borusija je dvaput zaostajala, ali je oba puta uspjela da se vrati i dođe do bitnog boda u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Golove za Hofenhajm postigli su Pavel Kaderabek u 33. i Nađem Amiri u 79. minutu, dok su strijelci za Borusiju bili Matijas Ginter u 74. i Josip Drmić u 84.

Borusija je peta na tabeli sa 52 boda, dok je Hofenhajm sedmi sa 51.

Volfsburg je na svom terenu pobijedio Nirnberg s 2:0, dok je Herta u Berlinu s 3:1 slavila protiv Štutgarta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније