Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 05. 2019. 19:50 >> 19:48
8

TUMBAKOVIĆ PORUČIO

Meč sa Kosovom je za mene noćna mora

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković kazao je da je utakmica sa Kosovom za njega prava noćna mora.

Crna Gora i Kosovo igraju 7. juna pod Goricom meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Kad je Kosovo u pitanju, to stvarno je noćna mora. Kako da se postavim kako da vodim taj meč. Stvarno nije bilo dobro nikome od nas petorice iz delegacije koji smo bili tamo na žrijebu. Stvarno imam neku noćnu moru, vjerovatno i ljudi koji sarađuju sa mnom. Kako će se ovo sve završiti u ovom momentu, iskreno ne znam” kazao je Tumbaković za Sport klub.

On je rekao da je organizacija u Fudbalskom savezu za čistu destku.

"Kad sam razgovarao sa Dejom oko dolaska, bio sam malo sebičan, gledao sam sebe. Imao sam ciljeve i motive, znao sam da fizički mogu, da imam iskustvo, ali nijesam znao druge elemente. Naišao sam, međutim, na nešto što me potpuno iznenadilo. I da sam očekivao da može da bude dobro, ovo je iznad toga, kada govorimo o organizaciji FSCG. Svi znamo da je Dejo bio genijalan fudbaler, ali je i genijalan rukovodilac. Ima veliku podršku u generalnom sekretaru Momiru Đurđevcu i članovima UO. Ako mogu da poredim, to je ambijent kao onda kada sam postao trener u Partizanu", rekao je Tumbaković.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније