Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 05. 2019. 14:53 >> 15:01

NADA SE USPJEHU U REVANŠU

Lovren "ljut i gladan" jer ih otpisuju

Fudbaler Liverpula Dejan Lovren rekao je danas da je ljut jer su njegovu ekipu "otpisali" uoči revanša polufinala Lige šampiona protiv Barselone i ocijenio da njegova ekipa može da napravi preokret na Enfildu i plasira se u finale.

Liverpul je u prvoj utakmici u Španiji izgubio od Barselone sa 0:3, zbog čega mnogi ne daju velike šanse engleskoj ekipi za prolaz u finale.

"To me ljuti. Čini me ljutim i gladnim da im pokažemo da smo sposobni da uradimo nešto posebno na Enfildu. Imamo sjajne igrače, a sjajni igrači treba da se pokažu u velikim utakmicama, a mislim da je sjutrašnja jedna od takvih. Očekujem veliku utakmicu", rekao je Lovren, prenijeli su britanski mediji.

Revanš se igra u utorak od 21 čas na Enfildu.

"Zbog toga smo Liverpul. Zbog toga smo jedinstven klub. Trenutno, po rezultatu to ne izgleda tako, ali fudbal je nepredvidiv, posebno u Ligi šampiona na Enfildu", naveo je hrvatski reprezentativac.

On je dodao da je važno da njegova ekipa rano postigne gol.

"Ako to uspijemo, onda je sve moguće. Naravno, nijesmo prihvatili da smo već ispali. To je bila samo jedna utakmica. Biće težak izazov poslije 0:3, ali uradili smo to mnogo puta, a Liverpul je prilično poznat po preokretima. Nadam se da to možemo opet da uradimo, ali potrebna nam je velika podrška navijača. Moramo da budemo strpljivi, da ne žurimo", rekao je on.

Utakmicu će zbog povrede propustiti Roberto Firmino, a neizvjestan je nastup Mohameda Salaha, koji je povrijedio glavu tokom utakmice sa Njukaslom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније