Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 05. 2019. 16:36   >>  16:37

DOŽIVIO POTRES MOZGA

Salah propušta revanš sa Barselonom

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da će napadač Mohamed Salah propustiti predstojeću revanš utakmicu polufinala Lige šampiona protiv Barselone.

Salah je doživio potres mozga u subotu tokom utakmice sa Njukaslom (3:2), a Klop je rekao da egipatskom fudbaleru ni ljekari ne bi dozvolili da igra sjutra.

"Salah se osjeća dobro, ali ne dovoljno dobro sa medicinske strane gledišta. On je očajan, želi da igra, ali mi to ne možemo", rekao je Klop.

Salah se tokom utakmice sudario sa golmanom Njukasla Martinom Dubravkom i snažno je udario glavom u zemlju.

Klop je naveo da će Salah biti spreman za utakmicu sa Vulverhemptonom u nedjelju na Enfildu, odlučujućoj u borbi za titulu u Premijer ligi.

Liverpul je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona u Barseloni izgubio sa 0:3, pa ga u utorak od 21 čas na Enfildu čeka težak zadatak. Osim Salaha, taj duel propustiće i Roberto Firmino, koji je povrijedio mišić.

"Dva najbolja napadača na svijetu nam nijesu na raspolaganju", dodao je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније