Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 05. 2019. 13:23 >> 13:26

MURINJO HVALIO KOLEGU

"'Kambek' ima ime - Jirgen"

Portugalac Žoze Murinjo rekao je da nije očekivao prolaz Liverpula u finale Lige šampiona i naveo da je najzaslužniji za uspjeh engleskog tima trener Jirgen Klop.

Liverpul se sinoć plasirao u finale Lige šampiona, pošto je na svom terenu pobijedio sa 4:0. U prvom meču Barselona je pobijedila sa 3:0 i engleskom timu nijesu davane velike šanse za prolaz u finale.

Murinjo je prije utakmice rekao da će Liverpul imati skoro nemoguć zadatak, a sada je priznao da je pogriješio kada je otpisao engleski tim.

"Nijesam ovo očekivao. Rekao sam da ako je moguće, Enfild je jedno od mjesta na kome nemoguće postaje moguće. Ali, moram reći ovaj 'kambek' ima ime - Jirgen. Mislim da se ne radi o taktici ili filozofiji, već o srcu i duši i fantastičnoj empatiji koju je napravio sa ovom grupom igrača", rekao je Murinjo, prenijeli su britanski mediji.

On je naveo da igrači na pravi način slijede trenera Klopa.

"Rizikovali su da završe fantastičnu sezonu bez povoda za slavlje, a sada su korak od osvajanja titule evropskog šampiona. Mislim da Jirgen to zaslušuje pošto radi fantastičan posao u Liverpulu. Odraz njegove ličnosti da se ne preda, njegovog borbenog duha, svaki igrač daje sve od sebe. On ne plače kada mu nedostaje igrač, ne plače ako igraju 50 ili 60 utakmica po sezoni. Sve ovo je zbog Jirgenovog mentaliteta", rekao je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније