Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 05. 2019. 09:59 >> 09:59

TRENER AJAKSA

"Rekao sam igračima na poluvremenu da nije kraj"

Trener Ajaksa Erik ten Hag rekao je poslije eliminacije njegove ekipe u polufinale Lige šampiona da je na poluvremenu i ukupnom vođstvu od 3:0 rekao fudbalerima da dvomeč nije riješen.

"Bili smo tako blizu, i mi smo zaslužili prolaz, ali nemarno smo ispustili vođstvo. Rekao sam igračima mirno da još nije gotovo, vidjelo se da Totenhem vjeruje. Morali smo da nastavimo, ali postalo je teže, oni su se još otvorili, a mi nijesmo bili dobri u kontranapadima", zaključio je Ten Hag.

Njegova ekipa eliminisana je sinoć u polufinalu Lige šampiona od Totenhema, pošto je londonski tim slavio u revanšu sa 3:2 i tako zahvaljujući golovima u gostima se domogla finala.

"Rekao sam igračima da je teško naći prave riječi u takvom trenutku, kao i da fudbal može da bude okrutan. Ovo je surova strana fudbala koju smo mi morali da iskusimo sada, ali nastavićemo dalje", rekao je trener Ajaksa.

On je dodao da se eliminacija u posljednjim sekundama utakmice ne može preboljeti u "za nekoliko sati ili dana".

"Ne mogu da tražim to od igrača. Bili smo tako blizu, Liga šampiona je jedinstvena, ali igrači shvataju da moramo ovo da prebolimo, mada će nam biti potrebno vrijeme", dodao je on.

Srpski fudbaler Dušan Tadić teško je podnio poraz i eliminaciju svog tima.

"Kada imaš osjećaj da nešto zaslužuješ, a ne dobiješ ga, onda moraš biti razočaran i ljut. Niko nije očekivao da će Ajaks igrati polufinale. I ovo jeste sjajan rezultat, ali mi smo veliki klub i uvijek želimo više. Tužno je. Mislim da nijesmo zaslužili da nam se ovo desi", ocenio je Tadić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније