Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

10. 05. 2019. 13:38 >> 13:49

DOBILI PREMALO ULAZNICA

Loša vijest za Arsenal i Čelsi pred finale LE

Fudbalski klubovi Arsenal i Čelsi, finalisti Lige Evrope, dobili su po svega 6.000 ulaznica za duel u kojem će se boriti za pehar, a koji će se igrati 29. maja na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Iz Arsenala su zbog te činjenice izrazili nezadovoljstvo nazvavši raspodjelu ulaznica "razočaravajućom", što će im, kako su naveli, predstavljati "ekstremnu poteškoću".

"Biće na hiljade naših navijača koji podržavaju klub godinama i koji su nas pratili na našem putovanju kroz Ligu Evrope, koji neće moći prisustvovati finalu", saopštili su iz Arsenala.

Cijene ulaznica za finale Lige Evrope, istakli su iz londonskog kluba, koštaće od u rasponu od 30 do 140 eura, ali će najveći broj karata biti po cijeni od 50 evropskih novčanica. Kapacitet stadiona u Bakuu je 68.700 mjesta.

Poređenja radi, Evropska fudbalska federacija (UEFA) za finale Lige šampiona navijačima Liverpula i Totenhama odobrila je po 16.613 ulaznica, a susret će se igrati na madridskom stadionu Vanda Metropolitano kapaciteta 68.000 mjesta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније