Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

11. 05. 2019. 17:48 >> 22:08
1

1. CFL

Titograd slavio u Nikšiću, Budućnosti i Zeti po bod

Fudbaleri Sutjeske prekinuli su seriju bez poraza, dok su Budućnost i Zeta osvojili po bod u 33. kolu Telekom Prve crnogorske lige.

Sutjeska je u Nikšiću izgubila od OFK Titograda 2:1 i prekinula seriju od 20 prvenstvenih mečeva bez poraza.

Podgorički tim poveo je golom Mamadu Mendija u 14. minutu. Izjednačio je Božo Marković u 33, a pobjedu OFK Titogradu donio je Marko Pavićević devetim golom u 89. minutu.

To je 14. trijumf podgoričkog tima ove sezone.

Budućnost je u gostima igrala sa Petrovcem 0:0, a golova nije bilo ni u duelu Grblja i Zete u Radanovićima.

Pobjedu u gostima upisao je Rudar, koji je u podgoričkom naselju Stari aerodrom savlai Lovćen 1:0.

Odlučujući pogodak postigao je Radomir Đalović u 90. minutu.

Uspješna u gostima biila je i Iskra, koja je u Golubovcima savladala Mornar 3:1.

Barski tim poveo je golom Dejana Račića u 8. minutu. Izjednačio je Balša Boričić u 51, a prednost ekipi iz Danilovgrada donio je Darko Nikač u 58. minutu. Isti igrač postavio je i konačan rezučltat u 83. minutu.

Sutjeska je, poslije 33. kola, vodeća na tabeli sa 67 bodova i ima šest više od drugoplasirane Budućnosti. Zeta je treća sa 54, na četvrtom mjestu je OFK Titograd sa 50, dok je peti Grbalj sa 45 bodova.

TROFEJ RADIJA CG: Krstović i dalje na čelu

Fudbaler Zete, Nikola Krstović sa 13 golova vodeći je na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Drugoplasirani Aleksandar Vujačić iz Budućnosti postigao je 12 pogodaka, a po deset Radomir Đalović iz Rudara i napadač Sutjeske Božo Marković.

Po devet puta u listu strijelaca upisali su se nekadašnji fudbaler Iskre, Stefan Milošević i član OFK Titograda, Marko Pavićević.

Strijelci po osam golova su Miloš Mijić iz Budućnosti, Vladan Kordić iz Grblja i napadač Lovćena Goran Vujović.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u naredne četiri golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović i igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније